REFERENTIES

Wilco van de Plas

“Gewoon goede en betrouwbare ICT-partner.”

Voordat we gingen verhuizen heb ik JG Solutions eerst om advies gevraagd. Nadat we een bezoek hadden gepland aan het nieuwe adres heeft JG Solutions ons een duidelijk en goed advies gegeven voor het aanpassen van het netwerk. Vervolgens hebben ze de gehele upgrade voor ons uitgevoerd. Op de dag van de verhuizing heeft JG Solutions er voor gezorgd dat het nieuwe netwerk zonder problemen direct operationeel kon gaan.

Wilco van de PlasEuropean Partner Group
Pedro Hollenberg

“Al meer dan 10 jaar onze partner op het gebied van ICT, systeem en netwerkbeheer. ”

Als elektrotechnisch installateur spreken wij veel klanten op het gebied van elektrotechniek, maar we krijgen ook vragen met betrekking tot hun ICT en infrastructuur. Wanneer klanten problemen ervaren, of met vragen zitten over hun ICT omgeving, dan geven wij altijd het adres van JG Solutions. Voor ons en onze klanten zijn zij een betrouwbare, maar vooral eerlijke partij als het gaat om advies en uitvoering van ICT,  systeem en netwerkbeheer.

Pedro HollenbergHES Elektrotechniek
Niels Kraakman

“Bij ons kom je voor goed vlees, bij JG Solutions voor alles dat te maken heeft met ICT.”

JG Solutions heeft er in het afgelopen jaar voor gezorgd dat we een flinke slag hebben kunnen maken op het gebied van automatisering. Het was hoog nodig om het netwerk een upgrade te geven. Na enkele adviesgesprekken heeft JG Solutions er uiteindelijk voor gezorgd dat er een vlekkeloze upgrade is uitgevoerd en dat we tegenwoordig beter, sneller maar vooral efficiënter om kunnen gaan met onze ICT omgeving.

Niels KraakmanKraakman Vleesverwerking
Marco de Jongh

“Dankzij JG Solutions hebben wij een goed en stabiel netwerk.”

De uitvaartbranche is een branche die 24 uur per dag actief is. Het is daarom belangrijk  dat ook het ICT systeem hierop is ingericht en dat de nodige support geboden wordt wanneer dit nodig mocht zijn. JG Solutions heeft er voor gezorgd dat het gehele netwerk eind 2016 een volledige upgrade heeft gekregen naar het meest recente platform van Windows en Office.

Daarnaast is JG Solutions onze partner als het gaat om onze ICT-vraagstukken. Of het nu gaat om remote werken, VoIP Telefonie, of andere ICT problemen, bij JG Solutions kunnen we altijd terecht en krijg je een goed onderbouwd antwoord op je vraag.

Marco de JonghDe Jongh Uitvaartverzorging
Hans Nieuwenhuizen

“Een betrouwbare dienstverlener waar je terecht kan voor goed advies.”

Al jaren lang doen wij zaken met JG Solutions, het is onze dienstverlener als het gaat om advies of problemen op het gebied van onze ICT en netwerkbeheer. Bij Haluci zijn wij gespecialiseerd in het ontwerp van lichttechniek van verschillende objecten, daarom is een goed werkende ICT omgeving erg belangrijk. Door JG Solutions kunnen wij al jaren zonder zorgen onze ontwerpen maken op de computer en schiet ik niet snel in de stress als mijn computer een probleem heeft, wetende dat het in de meeste gevallen met 1 telefoontje weer opgelost is en ik weer verder kan. Ik raad ze daarom ook graag aan bij onze klanten.

Hans NieuwenhuizenHaluci
Paul Beerepoot

 “IT moet voor ons gewoon werken, JG Solutions zorgt daar naar volle tevredenheid voor.”

JG Solutions is al meer dan 8 jaar ons aanspreekpunt als het gaat om onze ICT zaken en VoIP telefonie. In december 2016 heeft JG Solutions in samenwerking met onze IT afdeling in Italië er nog voor gezorgd dat er een foutloze integratie is uitgevoerd van Office 365.

Mochten er problemen zijn, dan kunnen wij er zonder zorgen van uitgaan dat deze snel en adequaat worden opgelost. Een partij waar wij echt al jaren op kunnen vertrouwen.

Paul BeerepootPerformance in Lighting Nederland
Wim Wassenaar

“Wij zijn goed in construeren, JG Solutions is dat op het gebied van hardware, software en infrastructuur.”

Binnen Constructiebureau Tentij werken wij al jaren met geavanceerde tekenprogramma’s en calculatie software. Het is dus van belang dat ook onze ICT infrastructuur en hardware daar geschikt voor is. JG Solutions maakt altijd eerst een duidelijke inventarisatie  welke hardware er nodig is om onze benodigde software goed te kunnen laten functioneren.  Wanneer het duidelijk is wat er aangeschaft dient te worden zorgen zij voor een probleemloze implementatie naar de nieuwe hardware.

Wim WassenaarConstructiebureau Tentij

Daarom JG Solutions

  • Maatwerk ICT-oplossingen
  • Snelle service, op afstand én locatie
  • MKB ervaring sinds 2004
  • Eén aanspreekpunt
  • 24/7 storingsdienst

Referenties

Wij zijn goed in construeren, JG Solutions is dat op het gebied van hardware, software en infrastructuur

Wim WassenaarConstructiebureau Tentij

Een betrouwbare dienstverlener waar je terecht kan voor goed advies

Hans NieuwenhuizenHaluci

Dankzij JG Solutions hebben wij een goed en stabiel netwerk

Marco de JonghDe Jongh Uitvaartverzorging

IT moet voor ons gewoon werken, JG Solutions zorgt hier met volle tevredenheid voor

Paul BeerepootPerformance in Lighting Nederland

Gewoon goed en betrouwbare ICT-partner

Wilco van de PlasEuropean Partner Group

Bij ons kom je voor goed vlees, bij JG Solutions voor alles dat te maken heeft met ICT

Niels KraakmanKraakman Vleesverwerking

Al meer dan 10 jaar onze partner op het gebied van ICT, systeem en netwerkbeheer

Pedro HollenbergHES Electrotechniek