Over ons.

  Wij zijn JG Solutions, al meer dan 13 jaar een betrouwbare partner als het gaat om ICT-oplossingen voor het MKB. Onze klanten variëren van eenmanszaken tot organisaties met meerdere vestigingen verspreid over Noord-Holland.

  Wij staan als team klaar om u als klant te ontzorgen en te voorzien van het juiste advies op het gebied van al uw ICT-vraagstukken. JG Solutions biedt bruikbare ICT oplossingen op het gebied van onder meer systeembeheer, infrastructuur, bellen, e-mailen, hardware en computerondersteuning. Onze oplossingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u kan doen waar u goed in bent.

  Zit u met een vraag? Komt u er niet uit met uw ICT-vraagstukken en bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op!

  Onze geschiedenis

  In 2004 begint Jeroen Gosselink op zijn zolderkamer met het repareren van computers: het ontstaan van JG Solutions is een feit. Al snel merkt hij dat er vanuit de klantenkring behoefte is aan het bieden van een bredere dienstverlening waaronder ondersteuning op locatie. Waar in eerst instantie alles nog op de fiets gaat, wordt er later in het jaar een eerste auto aangekocht om sneller grote afstanden te overbruggen en meerdere klanten op een dag te kunnen bezoeken.

  Medio 2006 is de eerste verhuizing een feit. Er wordt een kantoorruimte gehuurd op een industrieterrein in Castricum. Ook wordt in datzelfde jaar de eerste medewerker aangenomen. JG Solutions is begonnen aan haar groei!

  In 2008 volgt de verhuizing naar de Trompet in Heemskerk. Door de gunstige ligging aan de A9 is dit, na het aannemen van een medewerker, een tweede goede stap. 2008 Is ook het jaar dat JG Solutions zich verder gaat specialiseren op het gebied van systeem- en netwerkbeheer. Alles op alles wordt gezet om de klanten nog beter en efficiënter van dienst te kunnen zijn.

  Na 8 jaar hard werken en positieve resultaten wordt uiteindelijk de overstap gemaakt naar de huidige locatie. Deze locatie heeft nog meer potentie dan het eerste pand op de Trompet. Alles is hier ingericht op groei en ontwikkeling. Niet alleen is het pand flink gegroeid, maar ook het team en onze dienstverlening. Dat zorgt ervoor dat wij de klant altijd optimaal kunnen voorzien van onze hulp.

  En daarom zijn wij trots op wie wij zijn!

  Team JG Solutions

  Daarom JG Solutions

  • Maatwerk ICT-oplossingen
  • Snelle service, op afstand én locatie
  • MKB ervaring sinds 2004
  • Eén aanspreekpunt
  • 24/7 storingsdienst

  Referenties

  Wij zijn goed in construeren, JG Solutions is dat op het gebied van hardware, software en infrastructuur

  Wim WassenaarConstructiebureau Tentij

  Een betrouwbare dienstverlener waar je terecht kan voor goed advies

  Hans NieuwenhuizenHaluci

  Dankzij JG Solutions hebben wij een goed en stabiel netwerk

  Marco de JonghDe Jongh Uitvaartverzorging

  IT moet voor ons gewoon werken, JG Solutions zorgt hier met volle tevredenheid voor

  Paul BeerepootPerformance in Lighting Nederland

  Gewoon goed en betrouwbare ICT-partner

  Wilco van de PlasEuropean Partner Group

  Bij ons kom je voor goed vlees, bij JG Solutions voor alles dat te maken heeft met ICT

  Niels KraakmanKraakman Vleesverwerking

  Al meer dan 10 jaar onze partner op het gebied van ICT, systeem en netwerkbeheer

  Pedro HollenbergHES Electrotechniek