ICT Diensten.

Een van de ICT diensten van JG Solutions is Cloud computing. Nooit meer software updates? Zeker zijn dat uw bestanden veilig zijn opgeslagen? Uw klanten de nieuwste versie van uw presentatie laten zien? Met cloud computing kan het allemaal. Door te werken in the cloud heeft u op elke plek toegang tot uw gegevens en applicaties. En dat werkt wel zo praktisch!

Netwerk-en Systeembeheer

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom zijn we er niet alleen voor u als er problemen zijn binnen een systeemnetwerk, maar verrichten we ook proactief onderhoud aan ICT systemen en infrastructuren. Op deze manier weten we storingen, en vooral ergernis te voorkomen.

Infrastructuur en Hardware

ICT-infrastructuur is het kloppend hart van uw organisatie. Het verwerken, opslaan, en transporteren van digitale data is erg belangrijk om effectief en efficiënt te kunnen werken. Natuurlijk is het beveiligen en beheren van die data ook van groot belang.

Cloud Computing

Een van de ICT diensten van JG Solutions is Cloud computing. Nooit meer software updates? Zeker zijn dat uw bestanden veilig zijn opgeslagen? Uw klanten de nieuwste versie van uw presentatie laten zien? Met cloud computing kan het allemaal. Door te werken in the cloud heeft u op elke plek toegang tot uw gegevens en applicaties. En dat werkt wel zo practisch!

VoIP Telefonie

VoIP staat voor ‘Voice over Internet Protocol’, dus eigenlijk bellen over het internet. Dat is stukken goedkoper en veel flexibeler dan bellen via een ouderwetse analoge telefooncentrale. In Nederland is inmiddels zo’n 60% van alle bedrijven overgestapt op VoIP telefonie voor zakelijke telefoongesprekken.

Software en Implementatie

Nieuwe pc’s of een server aangeschaft voor op kantoor? Gefeliciteerd! Nu moet de software nog goed geïnstalleerd worden. Geen makkelijke klus maar geen nood, software implementatie is een van onze specialisaties.

Slimme Wifi oplossingen voor elk bedrijf

Een goed werkend wifi systeem is van groot belang in een onderneming. Zeker nu ook de zakenwereld steeds interactiever wordt. Vergaderingen via skype, werken in de cloud, of het verzenden van data over het internet zijn allemaal zaken waarbij een stabiele wifiverbinding erg belangrijk is.

Daarom JG Solutions

  • Maatwerk ICT-oplossingen
  • Snelle service, op afstand én locatie
  • MKB ervaring sinds 2004
  • Eén aanspreekpunt
  • 24/7 storingsdienst

Referenties

Wij zijn goed in construeren, JG Solutions is dat op het gebied van hardware, software en infrastructuur

Wim WassenaarConstructiebureau Tentij

Een betrouwbare dienstverlener waar je terecht kan voor goed advies

Hans NieuwenhuizenHaluci

Dankzij JG Solutions hebben wij een goed en stabiel netwerk

Marco de JonghDe Jongh Uitvaartverzorging

IT moet voor ons gewoon werken, JG Solutions zorgt hier met volle tevredenheid voor

Paul BeerepootPerformance in Lighting Nederland

Gewoon goed en betrouwbare ICT-partner

Wilco van de PlasEuropean Partner Group

Bij ons kom je voor goed vlees, bij JG Solutions voor alles dat te maken heeft met ICT

Niels KraakmanKraakman Vleesverwerking

Al meer dan 10 jaar onze partner op het gebied van ICT, systeem en netwerkbeheer

Pedro HollenbergHES Electrotechniek

ICT Systeembeheer

Systeembeheer

Netwerk-en Systeembeheer zijn de hoofdactiviteiten van JG Solutions. Al meer dan 13 jaar beheren en onderhouden wij op een professionele wijze systemen en netwerk van al onze klanten. JG Solutions verricht actief, maar vooral proactief onderhoud aan de ICT systemen en infrastructuren. Op deze manier weten we storingen, en vooral ergernis te voorkomen.

Infrastructuur en hardware

ICT-infrastructuur is het kloppend hart van uw organisatie. Het zorg er voor dat uw medewerkers effectief en efficiënt kunnen werken.  JG Solutions heeft de uitgebreide kennis is huis om uw infrastructuur tot in het kleinste detail te adviseren, onderhouden en beheren.

Cloud computing

Cloud computing

Cloud computing is een verzamelnaam. In essentie komt het erop neer dat software en documenten die vroeger op de pc stonden, verhuizen naar het internet. Cloud computing is de laatste jaren sterk in opkomst.

VoIP telefonie

Met hosted VoIP Telefonie van JG Solutions bespaart u voortaan op uw telefoniekosten en bent u voortaan altijd bereikbaar. Omdat uw zakelijke telefonie over het internet gaat bent u niet meer afhankelijk van 1 locatie. Net als uw e-mail kunt u voortaan overal ter wereld bellen en gebeld worden. Wanneer u wilt! En vooral betrouwbaar en tegen een lage prijs.